Hoe het allemaal begon

Op 7 april 2011, acht minuutjes na drieën op een zeer zonnige namiddag gebeurde het! Wij waren gelukkig, facebook-klokken luidden luid, talrijke smsjes werden de wereld ingestuurd, want iedereen mocht en moest weten dat onze Briek geboren was. Een klein zonnetje van 49 cm en 3 kilo 330. De bevalling was wat moeilijk verlopen, maar gelukkig was dat allemaal snel weer op gelost en mocht Briek na een nachtje op neonatologie mee met ons op de kamer. 

En zo brak een zeer mooie tijd aan, Briek was een hele flinke baby en sliep na 6 weken al door, wat mij vele jaloerse blikken van andere jonge mama's opleverde. Elke maand nodigden we de familie uit om te vieren dat Briek alweer een maandje langer bij ons was. 



Toen Briek zes maanden was, moesten we terug naar Kind en Gezin. Daar vertelden ze ons dat Briek toch een beetje van zijn curve afboog en niet genoeg gegroeid was. Nu weet ik dat K&G soms een beetje de reputatie heeft van nogal streng te zijn en nogal paniekerig zijn, maar bij ons valt dat reuze mee! Ze stuurden ons naar huis met de boodschap dat het een 'hele braven' was en dat we over een maand wel zouden zien.
Briek werd 7 maanden en het probleem was er nog steeds, hij was weer bijna niet gegroeid. En verdere onderzoeken waren aan te raden.